Mosjoen MFK

Poker som hobby

Alle som har en hobby vet at det å ha en hobby kan være en helt fantastisk måte å koble ut fra hverdagen på og en måte å samle nye krefter til hverdagen og dens gjøremål. I tillegg kan det være et sted der du mestrer og presterer på en annen måte enn det du gjør til daglig i jobben din eller på skolen. På denne måten så er det å ha en engasjerende hobby noe som er personlig, som engasjerer og som du mestrer.

En hobby som også kan være et yrke for den riktig så dyktige er pokerspill. Med nettet har denne hobbyen blitt mye mer tilgjengelig for alle, og derfor er det flere og flere som plukker opp dette kortspillet, lærer det og deltar på spennende turneringer verden over.

Flere og flere spiller poker profesjonelt, men selv om interessen og populariteten er økende er det ikke et hinder for at du kan lykkes som spiller på hobbybasis. Her finnes det turneringer og enkelt spil for ethvert nivå og enhver ferdighet.

Det at du kan spille poker rett på smarttelefonen din gjør at du kan dyrke denne hobbyen nesten overalt hvor du måtte være. Det at du ikke er knyttet til et sted for å kunne spille, det er helt supert. Det betyr at dersom du tenker ut en lur strategi i løpet av ferjeturen kan du teste den ut nettopp på denne ferjeturen også. Du trenger ikke vente til neste gang for å spille.

Kanskje tror du at pokerspill er en ensom hobby å ha? Det stemmer slett ikke. Når du spiller spill på nettet, også poker, så kan du chatte med andre som spiller og etter hvert kan du bli godt kjent med de andre spillerne og dealerne. Ingenting er som å dele hobbyen sin med andre.