Mosjoen MFK

Fotball som interesse/hobby

Fotball kan være den virkelige lidenskapen i ditt liv. Fotball har en tendens til å vekke følelsene til live når favorittlaget vinner eller om laget ditt skulle gå på en smell. Når Liverpool klarer å slå Manchester United eller Chelsea – eller Manchester City for den saks skyld – vil det bli fest i bygda.

Det er ikke bare landslaget som kan vekke følelsene til live. Engelsk fotball har virkelig blitt en del av identiteten til norske supportere. I Norge er det engelske klubber i Premier League som Arsenal, Chelsea, Newcastle, Manchester United – for ikke å snakke om Liverpool – som virkelig har mange supportere.

Liverpool har mange norske fans

Hvem har vel ikke hørt om uttrykket «you’ll never walk alone»? Det er nettopp det som er mottoet til Liverpool FC. Liverpool har flere millioner av supportere fra alle verdens hjørner, også fra Norge. Supportere reiser i hopetall til klubbens stadion Anfield, som har plass til 54 000 tilskuere.

Du kan alltids finne en spennende Liverpool butikk på nett. Der kan du kjøpe favorittdrakten til barna eller til deg selv. Det er fantastisk å ha fotball som interesse, og du møter masse hyggelige mennesker på kampene med felles interesse. Det er uendelige muligheter når du har fotball som interesse, som for eksempel reise.

En fantastisk hobby

Det finnes ingen deiligere følelse enn å ta på seg de splitter nye fotballskoene, og møte alle dine venner på fotballbanen. Du får det sosiale, og du får samtidig treningen som holder deg i form. Samtidig er du med i et fellesskap som støtter deg, og du får bedre selvtillit.

Det er uendelige muligheter for deg som har fotball som hobby, og spiller for juniorlaget eller A-laget. Kanskje du kan bli den neste venstrebacken til Liverpool? Det som kreves er intenst hardt arbeid, et fokus som overgår alt, og kanskje litt flaks. Det er uansett spennende å følge med på Liverpool!